Küçük Sanayi Sitesi ve Ağaç İşleri Esnaf Odasına ziyaret


Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, kent ekonomisine alın teriyle katkı sunan ve ekonomik dinamizmin ve canlılığın kaynağını oluşturan Küçük Sanayi Sitesi ile Ağaç İşleri Sanatkârları Esnaf Odasını ziyaret ederek, esnaf ve sanatkârlarla bir araya geldi.

post

 Ekonomi    14.03.2019 15:05:40    Bu İçerik 13905 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Karşılama sonrası kooperatif salonuna geçen Vali Aykut Pekmez, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kırıkdaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ederek, kooperatifin yürüttüğü çalışmalar ve küçük sanayi sitesi esnaflarının genel durumu hakkında bilgiler aldı, sorun ve talepleri dinledi.

 Vali Aykut Pekmez, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Mobilyacılar Sitesinde bulunan Ağaç İşleri Sanatkârları Esnaf Odasını ziyaret etti.

Burada Oda Başkanı Zeynel Asnuk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aykut Pekmez, oda başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti, sitenin mevcut durumu ile kendisine iletilen sorun ve talepleri dinleyip, oda çalışmaları hakkında bilgi aldı. (Adıyaman Basın)

adıyaman,vali,ziyaret,sanayi