Adıyaman İl Emniyet Müdürü 2018 yılı faaliyetlerini değerlendirdi


Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper 2018 yılı faaliyet rehberini tanıtarak, 2018 yılı çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

post

 Adıyaman    13.03.2019 16:05:17    Bu İçerik 552 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman Polis evinde düzenlenen programda konuşan Alper "Bizler buraya rahat etmeye değil, rahat ettirmeye geldik. Vatandaşlarımızın rahatlığı ve mutluluğu bizlerin mutluluk ve rahatı anlamına gelmektedir. Bizlerin her zaman bir sloganı vardı 7'den 70'e Adıyaman'ın gönlüne taht kurmaktı." İfadelerini kullandı.

"29 Ekim 2016 tarihinde Adıyaman'a bir temel attık. Bu temel emniyet hizmetlerinin güven içerisinde huzur içerisinde samimiyet ve birliktelik içerisinde olmasıydı ve çok şükür başta valimizin önderliğinde kamu kurum ve kuruluşların desteğiyle atmış olduğumuz temel iki buçuk katlı bir binaya ulaştı 2,5 yılda." Şeklinde konuşan Alper dah sonra şöyle devam etti:

"Bizler de diyoruz ki bu temelle bu binamız daha da yükselecek ve kalıcı bir eser olacak. 2018 yılında yapmış olduğumuz faaliyetleri bir kitap haline getirdik. Geldiğimizde Adıyaman'da, tefecilik sorunu ve trafik sorunu var dedik ve bu soruların yanında terörü de ele aldık. Bütün kadrodaki arkadaşlarımızın çabasıyla ciddi çalışmalar yaptık. Tefecilik ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında en az 20- 25 tane operasyon yaptık ve bu operasyonlar Adıyamanlıların yüreğine su serpti. Bu tefecilik suçunun karşılıksız kalmayacağı anlaşılmış oldu. Yine trafikle ilgili oldukça yoğun çalışmalar yaptık ve trafikte rahatlamalar sağladık. Tabi bunlar yeter mi yetmez. Bizler bu sorunlarla ilgili çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz." (Adıyaman Basın)

adıyaman,emniyet,alper,2018