HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Yavuz: Seçimden seçime değil her zaman halkımızla olacağız


31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kahta halkının kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini ancak adil olmayan şartlarda seçime hazırlandıklarını dile getiren HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz, zor şartlara rağmen ilçede üçüncü parti oldukları kaydetti.

post

 Siyaset    16.04.2024 13:03:11    Bu İçerik 101 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

HÜDA PAR Belediye Başkan adayı Adem Yavuz  ve HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı İrfan Demiral, Kahta esnafını ziyaret edip seçimlerde verdikleri destek için teşekkür etti.

Yavuz, "Her ne kadar partilerin seçim çalışmaları aynı vatandaşları kapsasa da imkanlar noktasında bir adaletsizlik söz konusudur. Bir taraftan devletten aldığı hazine yardımıyla seçim çalışması yapan siyasi partiler öte taraftan üye ve gönüllülerinin fedakarlıklarıyla seçim çalışmalarını yürütmeye çalışan siyasi bir parti. Bir taraftan neredeyse bütün medya kuruluşlarında adlarından söz edilen adaylar, öte taraftan adları neredeyse hiç anılmayan adaylar… Ve daha bir çok alandaki eşitsizliğe rağmen Kahtalı kardeşlerimiz yine de HÜDA PAR'a kucak açmış ve nihayetinde yüzde 16.34'lük bir oranla ilçede üçüncü parti olmamızı sağlamıştır. Ben HÜDA PAR'a kucak açan her bir hemşerimi ayrı ayrı selamlıyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün seçim çalışmalarında bizleri destekleyen halkımızla yeniden bir araya geliyor ve kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Biz daha öncede defalarca dile getirdik. Bizler halkımızı sadece seçimden seçime değil her zaman sahada olarak hatırlayacağız." dedi.

"Hizmeti ibadet anlayışıyla yapıyoruz"

Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine devam edeceklerini dile getiren Yavuz, "Kurulduğumuzdan bu güne halkımıza hizmet etme şiarıyla hareket ediyoruz. Bizi tanıyan dost düşman herkes bunu çok iyi bilir. Biz HÜDA PAR olarak hiçbir zaman bir karşılık bekleyerek halkımıza yardım elimizi uzatmadık. Gerek salgın sürecinde gerekse asrın felekati olarak adlandırılan 6 Şubat 2023 günü meydana gelen depremin ardından aylarca sahada halkımızla beraber olduk. Hiçbir zaman bu yardımlarımızın karşılığı olarak halkımızın oylarını istemedik. Biz halkımıza hizmet etmek için oy istedik ve bu yolda çalıştık. Bizler iyiliğin karşılığını Rabbinden bekleyen bir anlayışa sahip olan bir partinin mensuplarıyız. Bugünde yarında bu böyle olacak. Bundan dolayı bize destek veren kardeşlerimize teşekkür etmek için yola çıktık. Ve her bir Kahtalı kardeşimizin elini sıkıp teşekkür ziyaretlerimize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

HÜDA PAR ADIYAMAN KAHTA YEREL SEÇİM