Adıyaman'da yoğun yağış nedeniyle mezarlıklar ziyaretçisiz kaldı


Fani dünyadan ebedi hayata irtihal eden akrabalarını her bayram öncesi ziyaret etmek isteyen Adıyamanlılar, bu arefe gününde yoğun yağış nedeniyle mezarlık ziyaretlerini tam olarak gerçekleştiremedi.

post

 Güncel    09.04.2024 14:27:09    Bu İçerik 1227 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Özellikle 6 Şubat depreminin adından çok büyük kalabalıklara sahne olan Adıyaman Teni Mezarlık Ramazan Bayramı arefesinde yağan yağmur nedeniyle sessizliğe büründü.

Şehirdeki Asr-i Mezarlık ve Yeni Mezarlığa giderek yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek isteyen vatandaşlar,  yağmur nedeniyle ziyaret gerçekleştirmedi.

Araçlarıyla gelebilen kimi vatandaşlar ise araçlarında dua edip kabri terk etti.

Her arefe ve mübarek günde mezarlıkların önünde satın alınarak ikram edilen lokum, şeker ve çeşitli ikramlıklarda yoğun yağmur nedeniyle ikram edilemedi.

Adıyaman belediyesi tarafından ses sitemi üzerinden gün boyu kabir ziyaretine gelebilecek olan vatandaşlara Kur'an-ı Kerim dinletilerek manevi havanın teneffüs edilmesi sağlanıyor. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

 ADIYAMAN MEZARLIK ZİYARET