HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı Yetiş'ten Ramazan mesajı


Yaklaşan 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Yetiş Ramazan ayının Müslümanlara hayır ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

post

 Adıyaman    10.03.2024 22:30:24    Bu İçerik 16239 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

"Hiçbir seçim Gazze ve ahiretimiz kadar önemli değildir"

Yarın itibariyle idrak edilecek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Yetiş, "On bir ayı sultanı olarak adlandırılan ve bizden önceki ümmetlere de farz kılınan oruç ibadetimizin içerisinde bulunduğu Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Rabbim Ramazan'dan hakkıyla istifade eden ve bu günleri hakkıyla idrak eden kullarından eylesin. Malumunuz Ramazan ayı içerinde bin aydan daha hayılı bi geceyi barındırması hasebiyle bizler için daha da kıymetlidir. Rabbimizin mübarek kıldığı bu ayda yine Rabbimizin mübarek kıldığı o gece olan Kadir Gecesi'ne ulaşmayı ve o geceyi hakkıyla idrak etmeyi Rabbimizden temenni ediyorum. Bugün ve gecelerde özellikle zulüm altındaki Gazze'ye ve tüm mazlumlara bol bol dua edelim. Malumunuz olduğu üzere bir seçim sathına girmiş bulunuyoruz. Ama hiçbir seçim Müslümanların kardeşliği, Gazze'nin özgürlüğü ve her birimizin ahiret hayatından daha önemli değildir. Bu düşünceyle hem yerel seçimlere hazırlanalım ve hem de bu mübarek günlerden azami derecede istifade edelim." dedi.

"Sofralarımız kardeşliğe vesile olsun"

"Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. Üstelik bu sebeple oruçlunun sevabından hiçbir eksilme olmaz." Hadis-i Şerifini hatırlatan Yetiş, "Bu Hadis-i Şerif'ten yola çıkarak iftar sofralarımızı ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz, yakınlarımız ve ailemizle şenlendirelim. İftar sofralarımızda mümkün mertebe israf olacak şekilde hazırlıklardan kaçınarak safralarımızın son derece mütevazı ve sade olmasına dikkat edelim. Gazze'deki kardeşlerimizi de unutmayalım. Unutmayalım ki Rabbimiz de hiçbir gölgenin olmadığı o günde bizleri unutmasın ve yalnız bırakmasın." ifadelerini kulandı.

"Gelin bu sefer HÜDA PAR diyelim"

Yetiş, HÜDA PAR'ın her daim halkın yanında yer aldığını belirterek, "HÜDA PAR kurulduğundan bugüne tüm halkımıza defalarca sadece rıza-i ilahi için kurulduğunu ıspatlamış bir siyasi oluşum olduğunu kanıtlamıştır. Bundan dolayı gençlerimizin, çocuklarımızın ve daha mutlu ailelerimizin hep birlikte oturduğu sahur ve iftar sofalarımızın çoğalmasını istiyorsak, evlilikle başlayan aile yuvalarımızın dağılmadan ahiret hayatına kadar devam etmesini istiyorsak, yolda babasını elindeki hediye ile bekleyen yavrularımızın gülmesini istiyorsak gelin bu sefer hep birlikte HÜDA PAR diyelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum." şeklinde konuştu." (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

 ADIYAMAN HÜDA PAR MUSTAFA YETİŞ RAMAZAN MESAJI GAZZE İFTAR İSRAF