post

 Adıyaman    06.03.2024 13:23:54    Bu İçerik 2538 kez görüntülendi.

07.10.22

 


HÜDA PAR İl Genel Meclis adayı Bakır köy köy gezmeye devam ediyor

HÜDA PAR İl Genel Meclis üyesi birinci sıra adayı Ali Bakır halka hizmeti Hakka ibadet anlayışıyla yaptıklarını belirterek köy köy gezmeye devam ediyor.

HÜDA PAR'ın bu halkın gönlünden  ve bağından çıkmış siyasi bir hareket olduğunu kaydeden Bakır, "Bizle için siyasi makamlar rant ve adam kayırma, ihale kapma makamları değildir. Siya makamlar halkımızın dünya ve ahiret hayatına yatırım yapmaları için onları hizmet etme makamlarıdır. Kurulduğu günden bu yana gerek oy potansiyeli olarak gerekse de halkın gölünde geniş yer tutma bağlamında he gün biraz daha büyüyen Hür Davamız inşallah 31 Mart seçimlerinden halkımızın desteği ve Rabbimizin inayetiyle zaferle çıkacaktır." dedi.

"Köy köy geziyoruz"

Kırsalda gezmeye devam ettiklerini belirten Bakır, "Bizle köy köy geziyor, çilekeş halkımızın sorun ve sıkıntılarını yerinde görüyoruz. Halkımızın HÜDA PAR'a olan teveccühü ve HÜDA PAR'dan beklentisi çok fazla. Ben'de pati genel Merkezimin ve Gnl Başkanımız sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun talimatları doğrultusunda kısal da yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların dertlerine ortak olmaya çalışıyorum. HÜDA PAR sadece bir parti değildir. HÜDA PAR bin yıldan fazladır bu milleti ayakta tutan dinamiklerin ve değerlerin adıdır. Bundan dolayı halkamızın bu sefer HÜDA PAR diyeceğine şüphe yoktur." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR'ın ilke ve hedeflerini nelerdir

Partisinin ilke ve hedefleri hakkında bilgi veren Bakır, "Bu hareket; Adaletin hiçbir şeye feda edilemeyeceğine inanır. Hiç kimsenin, toplumun beden, ruh ve akıl sağlığını bozacak fiillerde bulunmasını ve söz söylemesini hürriyet olarak tanımaz. Vatandaşların; hürriyet, eğitim, sağlık, güvenlik ve insanca yaşama hakkını sağlamak için her türlü tedbirin devlet tarafından alınmasının zorunlu olduğuna inanır. Hiçbir kişi veya kuruluşun, sahip olduğu mal, servet ve diğer imkânları başka bir kişi, kuruluş veya genel olarak toplumun zararına olacak şekilde kullanma hakkına sahip olduğunu kabul etmez. Bu hareket; adaletin yeniden tesis edilmesini birinci hedefi olarak ilan eder. Diğer hedeflerimiz; Devleti ve siyaseti yeniden tanımlamak, Toplumun temel değerlerini siyasete taşımak ve hâkim kılmak, Toplumu sistemle değil, sistemi toplumun inanç değerleriyle uyumlu hale getirmek, Bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde içi boşaltılmış olan ve aslında bizi biz yapan insanî ve İslamî değerleri yeniden ihya etmek ve yaşanılır kılmak, Can, mal, din, akıl ve nesil emniyetini sağlamak, İnsani temel hak ve hürriyetlerin gerçek anlamda tanınmasını sağlamak, İnanç ve ibadet hürriyetinin önündeki engelleri kaldırmak, Kürt meselesinin adalet temelinde çözümünü sağlamak, Maneviyatsızlık ve ahlaki yozlaşmaya dur demek, Hakça bölüşümü ve sosyal adaleti sağlamak, Gelir dağılımındaki adaletsizliği ortadan kaldırmak ve refahı tabana yaymak, Toplumsal huzur ve barışa katkı sunmak, Yargının adil, bağımsız ve tarafsız olmasını sağlamak, Dış ilişkilerin mihverine adaleti yerleştirmek, Komşu ülkelerle iyi geçinmektir." şeklinde konuştu.

ali bakır,hüda par,meclis üyesi, belediye yeel seç