Adıyaman Belediye Başkan adayı Yetiş: Deprem bölgesinin siyasete bakışı HÜDA PAR ile değişecek


HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı Mustafa Yetiş, deprem bölgesindeki vatandaşların siyasete bakış açılarını değiştireceklerini kaydetti.

post

 Adıyaman    02.03.2024 01:00:11    Bu İçerik 3789 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı Mustafa Yetiş, HÜDA PAR'a her geçen gün ilginin arttığını kaydetti.

6 Şubat'tan bu yana sahadan ayrılmadıklarını ve halkın arasında halkla birlikte olduklarını ifade eden Yetiş, depremzedelerin yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen yalnız bırakıldıklarını ve 'Sadece seçimden seçime hatırlanıyoruz'  ifadelerini çürütmeye geldiklerini belirtti.


"Halkımız hizmetin en iyisine layıktır"

Depremzede Adıyaman halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydeden Yetiş, "Gerek deprem öncesi Adıyaman'ın var olan sorunları gerekse deprem sonrası meydana gele sorunlar noktasında Adıyamanlı kardeşlerimizin çektikleri sıkıntıları biliyoruz. Deprem öncesi ve deprem sonrası var olan tüm sorunları hep birlikte yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Halkımızın bir an önce bu sorunlardan kurtulması HÜDA PAR'ın hizmet ve belediyecilik anlayışıyla olacaktır. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Deprem ilk anında halkımızın yanında yer alan HÜDA PAR bundan sonra da halkımızın her daim yanında olmaya ve sorunlarını çözmeye devam edeceğiz İnşallah." dedi.

"Halkımız yalnız değildir"

Yetiş, depremden sonra oluşan yaraları hep birlikte saracaklarını ve belediyenin tüm imkanlarını halkın rahatı için kullanacakları dile getirdi.

Bir yılı aşkın bir süredir depremle boğuşan halkın yaralarını sarmak için yerel yönetimlerin imkanlarını seferber edeceklerini dile getiren Yetiş, "HÜDA PAR sadece siyasi bir parti değil aynı zamanda bir medeniyet projesidir. Tüm insanlığı kucaklayan, insanların sadece dünya hayatlarıyla değil, onların ahiretlerine yönelik çalışmaları da esas almaktadır. Bu bağlamda manevi değerlere bağlı bir gençlik, aile bağları kuvvetli bir toplum ve daha yaşanabilir şehirler imar ve ihya etmenin gayretindedir. Bu noktada halkımız yalnız değildir ve asla da yalnız bırakacak değiliz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

ADIYAMAN,HÜDA PAR,MUSTAFA,YETİŞ,31 MART,YEREL SEÇİMLERİ DEPREMZEDE HALK