HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan adayı Yavuz'dan esnaf ziyareti


31 Mart yerel seçimlerinde Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Adem Yavuz, Kahta'nın daha yaşanılır ve ferah bir ilçe olması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

post

 Adıyaman    23.02.2024 16:36:11    Bu İçerik 1802 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Kahta'nın yıllardır hasret kaldığı hizmet ve siyasete HÜDA PAR belediyeciliğiyle kavuşacağını belirten Yavuz, halkın teveccühünün kendilerine güven verdiğini dile getirdi.

Seçim çalışmaların devam ettiklerini belirten Yavuz, "Yaklaşık üç aydır Kahta Belediye Başkan adaylığı sürecimiz başladı. Çalışmamız başladığından bu yana çok şükür güzel teveccühler alıyoruz. Esnaf esnaf, sokak sokak dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyoruz. Kardeşlerimizin teveccühlerini görünce biz de Kahta'mız adına, gelecek neslimiz adına, hizmet belediyeciliğinin öne çıkması adına inancımız git gide artıyor. Artık insanlar, temiz yol, güzel kaldırımlar sokak köpeklerinden emin olduğu sokaklar istiyor. Vatandaşlarımız temiz ve güvenli parklar istiyor. İnsanlarımız işten ziyade hizmet istiyor. İnşallah Rabbimizin inayeti ve halkımızın  teveccühü ile HÜDA PAR belediyeciliğini Kahta'da yaşatacağız. İnşallah gelecek nesiler hem imarı güzel hem de ihyası güzel bir nesil ve şehir bırakacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

 ADIYAMAN KAHTA HÜDA PAR ADEM YAVUZ