Umut Kervanından Afganistan'da medrese öğrencilerine sıcak yemek


Umut Kervanı Vakfı, Afganistan İslam Emirliği'nin Başkenti Kabil’deki yardım çalışmaları kapsamında medresede eğitim gören çocuklara sıcak yemek ikramında bulundU.

post

 Dünya    18.09.2023 11:07:25    Bu İçerik 2613 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Umut Kervanı, bazı açılış ve yardım faaliyetlerinde bulunmak üzere gittiği Afganistan İslam Emirliği'nin Başkenti Kabil’de yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Burada yardım faaliyetlerine başlayan Umut Kervanı, Talim ve Terbiye Merkezi'nde (Medresetül Kalem" okuyan çocuklar başta olmak üzere birçok medresede sıcak yemek ikramında bulundu.

Afganistan'daki çalışmalar hakkında bilgi veren Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, hayırseverlerin desteğiyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Birçok medresede gıda ve sıcak yemek dağıtımında bulunduklarını belirten Kurtaran, "Hayırseverlerin desteğiyle medreselerde sıcak yemek ikramımız devam edecek. Dün de medreselerimizde talebelere ve ailelerine gıda kolilerimizi dağıtmıştık. Şu anda da yetimhanede yetim kardeşlerimize sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. Rabbim hayırseverlerden razı olsun. Özellikle yetimhane ve medreselerin gıda konusunda sıkıntıları var. Bizler de bu sıkıntıları gidermek için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

 AFGANİSTAN İSLAM EMİRLİĞİ KABİL YETİMHANE MEDRESE SICAK YEMEK UMUT KERVANI