HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı Demiral: İlçemiz için muayene istasyonu zorunlu hale gelmiştir


100 bini bulan nüfusuyla Kahta ilçesinde bir araç muayene istasyonun olmaması hem sanayi esnafını hem de vatandaşları mağdur ediyor.

post

 Ekonomi    12.06.2023 16:18:59    Bu İçerik 2160 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde araç muayene istasyonunun olmaması nedeniyle halk muayene için çevre illere gitmek zorunda kalıyor.

Kahtalılar, yaşadıkları sıkıntıları HÜDA PAR İlçe Teşkilatı'na aktardı.

Vatandaş ve esnafın sorun ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı İrfan Demiral, yaptığı basın açıklamasında, halkı etkileyen bu sorunun ivedilikle çözülmesi talebinde bulundu.

Organize Sanayi Sitesi'nde esnaf ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen açıklamada, halkın isteklerini dile getiren Demiral, pansuman tedavilerin soruna cevap olamadığına dikkat çekti.

Demiral, "İlçemizde artan nüfus ile beraber büyük bir sorun halini alan araç muayene istasyonu zorunluluğunun oluştuğu aşikardır. Çoğu zaman vatandaşlarımız başka il ve ilçelere gitmek zorunda kalıyor. Bu durum araç sahipleri için ekstra masrafa neden oluyor. Bu sorunun giderilmesi için yapılan pansuman tedaviler ihtiyaca cevap verememekle beraber başka sorunların oluşmasına da neden olmaktadır. HÜDA PAR olarak bir yılı aşkın bir süredir gündeme getirmemize ve bu sorunu raporlaştırıp ilgili makamlarla paylaşmamıza rağmen, bu konuda herhangi bir girişimde bulunulmaması bizleri ve vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir." dedi.

Demiral, "Buradan icra makamındaki yetkililere sesleniyoruz; bu sorun büyümeden ve insanlara daha fazla eziyet etmeden, gerekli işlemlerin hızlı bir şekilde yapılarak sorunun çözüme kavuşturulmasını talep ediyoruz. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğimizi belirtiyoruz." ifadelerini kullandı." (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
 

HÜDA PAR,kahta, irfan demiral,araç muayene