ÖNDER, Umut Kervanı aracılığıyla yardımlarını depremzedelere ulaştırdı


İslami STK'lar 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde büyük yıkıma maruz kalan Adıyaman'daki depremzedelerin yanında yer almaya devam ediyor.

post

 Ekonomi    05.06.2023 11:16:41    Bu İçerik 1892 kez görüntülendi.

07.10.22

 


CEMİL ÖZDAŞ

Şanlıurfa Birecik ÖNDER tarafından depremzedelere ulaştırılmak için teslim edilen tavuk, kırmızı et ve kuru gıda Umut Kervanı aracılığıyla yerine ulaştırıldı.

Adıyaman Altınşehir Mahallesi'nde kurulan Konteyner kentte yaşayan depremzedeler kendilerine yardım elini uzatan Önder ve Umut kervanı'na teşekkür etti.

ÖNDER Adına açıklamada bulunan Mustafa Aydın, "Birecik'te bizlere teslim edilen emanetleri 6 Şubat'ta ülkemizde yaşanan büyük felakette etkilenen Adıyaman'daki kardeşlerimize teslim etmek için kapı kapı geziyoruz. Poşetlediğimiz beyaz ve kırmızı et, kuru gıdayı konteynerdeki depremzede kardeşlerimize teslim ediyoruz. Efendimizin 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir.' hadisini kendimize düstur ederek buradan yola çıktık. İnşallah bir daha bu acıları yaşamayız ve en kısa zamanda da normalleşme sürecine geçeriz. Burada bizi karşılayan Umut Kervanına çok teşekkür diyoruz. Onların organizesinde bu yadımlarım yerine ulaştırdık. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Herkese geçmiş olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

ÖNDER ŞANLIURFA ADIYAMAN DEPREM DEPREMZEDE UMUT KERVANI VAKFI