Bekçiler göreve başladı


Adıyaman'da çarşı ve mahalle güvenliğini sağlamak amacıyla hizmet içi meslek eğitimlerini tamamlayan 86 bekçi göreve başladı.

post

 Adıyaman    04.03.2019 18:46:54    Bu İçerik 1263 kez görüntülendi.

07.10.22

 


Adıyaman'da çarşı ve mahalle güvenliğini sağlamak amacıyla hizmet içi meslek eğitimlerini tamamlayan 86 bekçi göreve başladı. Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Karakolunda düzenlenen programla göreve başlayan bekçiler, Adıyaman merkezdeki 33 mahallede görev yapmak üzere üniforma ve silahlarını aldı.

Programda bir konuşma yapan Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, emniyet ve jandarma teşkilatının kurulduğu günden bu yana can, mal ve namus güvenliği, ülkenin birliği ve beraberliği için özveriyle görev yaptığını belirterek, bekçiler görev yaptıkları sürece, vatandaşların daha rahat uyuyacağını söyledi.

Adıyaman il Emniyet Müdürü Metin Alper ise  "Adıyaman’a 115 bekçi adayı planlaması yapıldı. 86 bekçimiz sınav ve eğitimini tamamlayarak aramıza katıldı. Adıyaman’ın huzur ve güvenini daha üst seviyeye taşımak için göreve başlayan bekçilerimiz, gece işlenen suçların ortaya çıkarılması, faillerin yakalanması ve suçun oluşmadan önlenmesi için önemli görev yapacaklardır.” dedi. (Cemil Özdaş – İLKHA)